TV2 - kan man bli mer pro-palestinsk

Så 1830 nyhetene på tv2 nå, og angående innslaget de hadde om Israels angrep mot Gaza. Det gjelder ikke bare dette innslaget, egentlig alle, og ikke bare TV2, men NRK og de aller fleste norske medier. Det er en så ensidig dekning av det som skjer i Midtøsten, med så reportere som er så pro-palestinsk som det går ann å bli. Jeg stiller spørsmålet, hva med å se bak akkurat de handlingene de beskriver? Slik som denne saken. Israel er på konstant jakt og i full beredskap mot terrorister, da spesielt Hamas. PGA av det enorme fokuset og prevantive arbeidet de gjør, hindrer de et meget stort antall aksjoner mot jøder og Israel, og redder utallige liv.

I denne saken har de antagelig vært ute på et oppdrag, som har gått skeis, slikt skjer desverre og kalles en tragedie. Det er vel ingen som tror med hånden på hjertet at Israel dreper uskyldige palestinere bare sånn uten videre. Tror du det, må du tenke deg om. Slike handlinger er en terrorists handling. De har en agenda, de er på jakt etter våpenlagre, treningsleirer osv osv. Og skremmende ofte så plasserer Hamas og andre terrorist organisasjoner dette midt innimellom sivil bebyggelse, i flyktningeleirer o.l. Så utfører de en selvmordsbombing eller sender noe raketter mot Israel, så vet de at Israel vil svare og hjemmer seg blandt de sivile. På den måten er det jo klart at det går utover uskyldige. Hvem er da den store stygge ulven her? Hamas som liksom skal kjempe palestinernes sak, utsetter befolkningen for store lidelser og setter de ofte i livsfare.

Tilbake til saken. Noe gikk galt og uskyldige mistet live. Mediene i Norge blåser da det opp som om det var hele kjernen, som om det var handlingens mål og mening. De er så langt ute å kjøre noen ganger, at jeg må bare le. Så i slutten av innslaget nevnes det i en bisetning at det også riktignok ble skutt noen raketter mot Israel. Hele vinklingen, innledningen, reportasjen og bildene er så skjevt, at det er utrolig at ikke flere reagerer. Men det er klart, det tør ikke folk, for det er jo rene folkesporten, ikke bare i Norge, å boikotte Israel.

Man hører ofte om at i fjor, eller siden da og da eller site måned har så og så mange Israelere dødd, mens så mange fler palestinere er drept. Er det ingen som tenker på å se bak de tallene? Som nevnt tidligere, utallige Israelske liv blir spart pga storstilt og konstant jakt på terrorister og selvmordsbombere. Enda flere liv blir spart fordi sykehusene er blandt de mest moderne i verden, med de beste legene. Hadde det ikke vært for de tiltakene her, hadde tallene vært vesentlig annerledes. Og ikke nok med det, når man 
teller opp døde palestinere, så teller man med selvmordsbomberne og lignende. Og så sitter blåøyde nordmenn og sluker rått det man blir servert av de som liksom skal fortelle sannheten.

Skjerpings TV2, NRK og det meste av medienorge.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits