Verdens høyeste strikkhopp

Er i ferd med å planlegge en tur til Sør Afrika neste år. Blir så giret når man sitter og planlegger, ser alle de fine stedene man kan besøke og alt som er å oppleve. Sør Afrika er et fantastisk land. I går satt reisefølge og prøvde å være kreativ, det var da forslaget kom opp. Forslaget om, ikke bare å gjøre noe crazy, ikke bare noe innen ekstremsport og ikke bare vanlig strikkhopping, men forslaget om å delta og prøve verdens høyeste strikkhopping.

For broen "Bloukrans Bridge" har status i Guinnes rekordbok som verdens høyeste strikkhoppingbro. Og der er det vi leker med tanken på å skulle slenge oss utfor. I utgangspunktet sier jeg konsekvent nei til strikkhopping, fordi jeg har helt hysterisk høydeskrekk. Men så tenker jeg; Jeg har lang tid på å forberede meg psykisk, når gjorde jeg noe sprøtt? Jeg kan leve på det resten av livet og hvor surt hadde det ikke vært å ikke gjøre det mens resten av følge gjør det. Jeg er overhodet ikke sikker på om jeg klarer å gjennomføre det, men det hadde vært sinnsykt, helsprøtt å gjort det. Hoppet i verdens høyeste strikkhopp, meg, Torbjørn som er redd bare jeg står i en 3m høy stige. Vi får se hva som skjer, men en ting kan jeg love, at dersom det skulle skje, skal jeg ha film av det, og den kommer selvfølgelig ut her.Bildet av en som hopper i strikk

Noen som har erfaring med strikkhopp? Som kanskje har høydeskrekk. Hvordan forbereder du deg psykisk på noe sånt?

4 kommentarer

andrine

25.mai.2008 kl.18:24

blir dårlig av å se bildene bare! definitivt ikke noe for meg :| Har hørt at man må skrive testament eller noe før man hopper?

Marit

26.mai.2008 kl.14:23

Jeg har skikkelig lyst til å hoppe strikkhopp :D

Karoline

26.mai.2008 kl.23:59

åhhh fy faen.. jeg vil være med..!!

Kivle

03.okt.2008 kl.16:42

Jeg har erfaring fra å hoppe. Og så har jeg høydeskrekk. Det som fikk meg til å gjøre det var følgende tanke. "Når andre kan gjøre det, så kan vel jeg også." Hadde ikke tenkt til å hoppe i det hele tatt. Men når jeg kom dit var det en sikkert 15 år gammel jente som gjorde det. Så da måtte jeg bare. Kan ikke ha på meg at en 15 år gammel jente er tøffere enn meg. Mulig hun var 18. Uansett. Det var helt konge. Anbefales på det sterkeste. :)

Skriv en ny kommentar

hits