Happy halloween, ehm.. eller God jul

Nidar har i disse dager sendt ut julemarsipan i butikkene. De siste årene har det jo vært den samme greien at julen begynner alt for tidlig, vi må vente lenger, gi oss julen tilbake osv osv. Men når det nå er slik at shortsen ligger framdeles framme, fargen jeg fikk i sommer er enda ikke gått vekk og det er grønne blad bjørken i hagen så er det ikke bare det at det er skivebom, Nidar treffer ikke engang platen som er bak skiven. Tidspunktet er så feil at det hadde passet bedre med kjelke i Tromsøs gater på 17.mai, der hender det hvertfall at det er snø. Folk er ikke klar for jul når vi framdeles kjenner krampetrekninger fra sommeren og for øyeblikket går inn i høstferien.

julemarsipan

Jeg har alltid vært av den som synes julen begynner for tidlig hvert år. Hin dagen spøkte jeg med at nå begynner sikkert snart radioreklamene for julebord, at jeg da noen dager senere skulle se julemarsipan hadde jeg aldri trodd. Når det er 3 mnd med jul, så mister det liksom litt av stemningen. Personlig nekter jeg å høre på julemusikk og kjøpe juleting før siste halvdel av november, helst ikke før desember. Noen vil vel kanskje påstå jeg er i andre grøften da, men det får så være.

2 kommentarer

Elizabeth

26.sep.2008 kl.17:59

Tuller du?
Har de kommet ut med julemarsipan allerede? Det er så latterlig. jeg blir nesten lei meg. Julen skal være en koselig høytid, som starter 1 desember. At den da plutselig starter i september er bare trist!

Erika Bjørndahl

26.sep.2008 kl.18:02

Har den kommet allerede ? :| Det er jo trist da...

Skriv en ny kommentar

hits