Khan må gå

kahn

Etter en slik omfattende løgn, kan ikke resultatet være annet enn at hun må gå. Først lyver hun, så kommer pressen med at det ikke stemmer det hun sier. Så sier hun noe nytt for å blidgjøre dem, som også viser seg å ikke stemme. Og nå innrømmer hun altså å ha løyet. Man får ikke større tillit til slike politikere. 

I denne saken prøvde hun å lyve til seg bedre samvittighet hvertfall 2 ganger, og først når det viser seg å ikke føre fram, så komme hun krypende og sier at "Ja, jeg løy". Hvor mange andre gjør dette da? Som vi ikke har "avslørt". Den rødgrønne regjeringen har en stygg statistikk av politikere som har måtte gå pga av diverse urettmessigheter, bl.a løgn. Vi husker alle Manuela Ramin Osmundsen.

Både Vg, og Dagbladet meldte dette i kveld, 08.10. På ettermiddagen 09.10 hadde også svenske SVD fått det med seg.

7 kommentarer

T-bone

09.okt.2008 kl.01:08

Du husker en rødgrønn ja, men legger det frem som om det står i motsetning til hva man finner på høyresiden.

Søviknes? Ditlef Simonsen?

Kristian

09.okt.2008 kl.01:09

Nasjonen har ikke bruk for denne type.

hjgf

09.okt.2008 kl.01:09

Dette gjelder ikke bare AP, men det er dem som er i lyset nå. Trist at det er så mye uærlighet blant de folkevalgte som også skal forvalte nasjonalarven vår. Jeg håper ikke det bare tas stikkprøver angående pensjoner og sugerør i statskassen. Dette ser ut til å være en ingrodd ukultur i et matfat uten kontroll. Få en grundig undersøkelse alle den med Taxifolket så får vi se hvem vi kan stole på.

Jokke

09.okt.2008 kl.01:11

Såså, dette er storm i det berømte vannglasset. Stortingets representanter skal være et representativt utvalg av befolkningen ellers, og blant oss vanlige dødelige finnes også mange mennesker som bløffer og trikser. Jeg tror at Khan har lært og vil ikke gjøre samme tabbe om igjen, altså vil vi ha en etter min mening, bedre politiker på tinget ved å beholde henne.

Og så kunne det vært greit å bruke fakta når du skal angripe den sittende regjeringen. Hvor mange statsråder har blitt tatt i løgn og måttet gå av på grunn av det? Tror ikke den statistikken er så "stygg" som du kaller det.

oktay

09.okt.2008 kl.01:14

At det gaar an å vare så smaalig som du er!!! Det du har gjort er skammelig... Du maa forlate Stortinget fortest mulig...

Kivle

09.okt.2008 kl.17:23

Okey. Men det går jo ann å se på det på en litt annen måte. Jeg syntes det er helt håpløst at avisene skal bruke så mye tid å engergi på denne saken. Det er nesten så jeg kan skjønne at hun dro en liten hvit løgn. Hvor gøy er det å fortelle til hele norges land at en driver å ringer til spåkoner. Hvorfor skal dette være interesangt for allmenheten? Hvorfor kan de ikke bare la ting ligge noen ganger. Jeg kjenner ikke til denne dama her, men for alt jeg vet kan det hende hun gjør en kjempe jobb. Jeg syntes det er så latterlig at avisene skal grave opp dritt på folk.

Jeg er sikker på at alle har gjort noe de ikke er så veldig stolte av. Om man da får spørsmål om man har gjort det. Så er det vel kanskje fort gjort å svare nei?

Og som alle vet. En løgn baller fort på seg. Jeg mener ikke å unnskylde at hun lyver. Passer seg dårlig som politiker. Men tør påstå at veldig mange kunne ha godt på den smellen. Dratt en i utgangspunket hvit løgn. Bare synd for henne det blir en sak som hele norge får med seg. Ikke bare får hele norge vite at hun snakker med spåkoner, men hun mister jobben, og i tillegg til det sitter det en masse tullinger å slenger dritt om henne. Tullinger som mest sannsynlig på et eller annet tidspunkt har gjort noe de ikke har vært så stolte av selv.

Jeg sier ikke at det hun har gjort er bra på noen som helst måte. Jeg bare sier at noen ganger syntes jeg både avisene og folk som leserer avisene skal roe seg litt ned.

Det er nå i hvertfall min mening.

Torbjørn

09.okt.2008 kl.20:49

@Jokke: Les hva jeg har skrevet da. "Den rødgrønne regjeringen har en stygg statistikk av politikere som har måtte gå pga av diverse urettmessigheter, bl.a løgn." På grunn av diverse urettmessigheter, ikke nødvendigvis løgn, men også det.

@Jivle: Ganske enig med deg i det du skriver her. Men når det er sagt, når en er blitt topp-politiker i Norge, må man også kunne forvente litt mer enn av mannen i gaten.

Skriv en ny kommentar

hits