Gjør en skikkelig jobb nå

Søndag kveld fortstetter Israel å bombe Gazastripen. Forhåpentligvis vil de gjøre en skikkelig jobb denne gangen, og fjerne og utslette Hamas en gang for alle. Man kan jo håpe at de har lært av feilen de gjorde mot Hizbollah, nemlig at de ga seg, og ikke fullførte det de var begynt på. Israel vil ikke få fred så lenge de har grupperinger i landet som ønsker dem utslettet fra jordens overflate. Og det er ikke bare israelerne hamas`s sine rakettutskytninger ødelegger for. Det er klart at når noen beskyter innbyggerne i et land, har regjeringen plikt til å gjøre tiltak slik at de igjen kan være trygge. Og at de nå går til kraftig bombing av Gaza kommer ikke bare av de siste dagenes uro alene, det er jo noe som har bygget seg opp over tid. Gaza stripen har vært et fristed for grupperinger som Hamas som ikke ønsker Israel noe godt, tvert imot. Dette visste nok regjeringen i Israel muligens ville skje, men alikevel gav de dem sjangsen til å danne et styre og prøve å klare seg. Men som man har sett på nyhetene har ikke Hamas akkurat gjort en god jobb. Man sager ikke av grenen man sitter på, men det gjør de ved å ikke ønske å samarbeide med Israel.

Hamas vet at Israel vil slå kraftig tilbake, og det vil ramme sivilbefolkning også, spesielt når terroristene bevisst gjemmer seg blandt dem, for så etterpå å rope høyt til omverdenen om at Israel dreper sivile.

Det er klart at mange av jødene kan gjøre ting som ikke er bra, men det tar allikevel ikke vekk det faktum at de er Guds folk, og at han har en plan med dem, og at uansett hvor mye omverdenen og andre protesterer og opponerer mot det, så kommer det til å gå slik han vil.

Men en annen side, som definitivt er den største, er at så og si alle fordømmer Israel, og hiver seg på bølgen om at de har okkupert landet osv osv. Bla bla bla. Dette og alt som følger med er grunnet i at de ikke kjenner historien. Og det er skremmende at verden kan glemme såpass fort som den gjør. Israel er en ung stat, opprettet i 1948, og har fra den datoen møtt motbør fra omtrent alle hold. 

Jeg kan skjønne de som ikke kjøper argumentene om at det er Guds folk og alt dette, og at det blir litt for drøyt for de tror ikke på det allikavel. Til dem kan jeg tipse om en bok, "Israels sak", skrevet av Alan Dershowitz. Her motbeviser han helt saklig og med fakta de aller fleste anklager som er rettet mot Israel, totalt uten innblanding av religiøse elementer.

13 kommentarer

fuck israel og dg din jøde elsker

29.des.2008 kl.01:21

fucccck dg din horeunge sønn av en fyllik

29.des.2008 kl.01:28

"Gjør en skikkelig jobb nå"
Hadde tyskerene gjort en skikkelig jobb, hadde vi ikke hatt Israel til å fucke opp i midt-østen

29.des.2008 kl.01:30

Jøderne erikke noe bedre enn nazistene var..

Arild....

29.des.2008 kl.01:33

Maken til tåpelig historie forfalskning du må da være FRP stemmer med dine tilbakestående insitamenter. gjør verden en tjeneste og fortsett din bane -
dermed vil alle for ettertiden huske hvor patetisk du var, og du vil bli husket - hadde du vært tøff nok til og fremstå med ditt navn kunne vi jo funnet opp et ord etter deg ---

Lars

29.des.2008 kl.01:38

Dessverre ser vi gang på gang at vi ikke ønsker å se hvem Hamas virkelig er.
Så lenge de aggerer slik de gjør langt fra oss, kan vi trygt sitte her å kritisere Israel og synes synd på de stakkars palestinere. Har ikke mennesker alltid vært slik at vi skal ta avstand fra den sterke part uansett årsak? Slik vil det fortsette. Kun hvis Israel blir utradert av palestinere, vil sympatiene snu. Da er det for sent. Dette vet Israel og vil ikke sitte med hendene i fanget å vente, for de vet at det er akkurat det Hamas ønsker og som vil skje hvis de får sjansen. Da snakker vi IKKE lenger en mulig to-stat løsning!

nils

29.des.2008 kl.01:38

Dust

Lars

29.des.2008 kl.01:43

Dust?
Tja, hva skal man si? Sikter du til innlegget, konflikten, manglende innsikt, mulige løsninger, eller hva?

Stian

29.des.2008 kl.01:52

Du er jo helt blåst Lars!
Sitat:
"Har ikke mennesker alltid vært slik at vi skal ta avstand fra den sterke part uansett årsak?"
Jeg var ikke klar over at du tar avstand fra USA og vesten i "krigen mot terror". Eller mener du at islamistene er den sterke part?

Knut

29.des.2008 kl.02:06

Helt enig tobskut, det var som om jeg skulle ha sagt det selv.

Bollemusa

29.des.2008 kl.02:08

Gaza STRIPA,vil etterhvert bli en bra parkeringsplass for Israel ,dette er akkurat hva de trenger,men først må det ryddes opp litt STÅ PÅ GUTTER!!

Frode

29.des.2008 kl.02:35

Enig, håper Israel knuser Hamas, med kjernevåpen om nødvendig.

kuken

29.des.2008 kl.08:02

det er ingen vinnere i krig... folk har så jævlig mye fordommer og hat:) slutt med tullet... peace og løve:D

Andy Warhol

29.des.2008 kl.21:02

I think having land and not ruining it is the most beautiful art that anybody could ever want to own.

Skriv en ny kommentar

hits