Vår 09

Da er jeg igjen kommet til våren. Okey, den er nesten ferdig. Men det er en fantastisk årstid. Selv om sommeren kanskje på en måte kan være bedre, med mer fint vær og høyre temperatur, ferie og mange gode venner, så er kontrasten fra vinter til vår så mye større enn fra vår til sommer, at våren går sommeren en høy gang. Da er det helst helt i begynnelsen på våren som er så fin. Da du begynner å se etter de første tegn til at noe begynner å gro og skje i naturen. Når det da er blitt grønt på markene og trærne så er det så masse farger og er det fint vær i tillegg, så er liver virkelig herlig. 

 

En annen ting som også kommer med våren, er eksamen. Jeg lar ikke den ødelegge, men den skal jo gjennomføres, og helst forberedes litt til. Men det er blitt en liten vane det også merker jeg. Jeg er ikke veldig nervøs før den skal gjennomføres, kanskje litt akkurat på eksamensdagen, men ikke ellers. I år har jeg bare en eksamen, i det andre faget hadde vi oppgaver i løpet av semesteret som blir tellende karakter. Noe som gjør at jeg egentlig har hatt litt for god tid til eksamen. Merker at dagene ikke har vært særlig godt utnyttet. Ikke før i går, da mistet jeg internettforbindelsen, og plutselig fikk jeg gjort ganske så mye. Kanskje var det en mening med det. 

 

Når eksamen er unnagjort neste tirsdag, har jeg lyst til å gå igang med mer lesing, skjønnlitteratur denne gang. Sommertid er lesetid for meg. Har ikke så mye tid ellers. Jeg har lyst til å lese Stieg Larsons bøker som nå blir filmatisert, eks "Menn som hater kvinner". Jeg har også en kinobillet til gode som jeg lurer på om jeg skal benytte til å se "Engler og demoner". Har lest boken for en stund siden, og det tror jeg er den beste boken jeg noengang har lest. 

 

Ellers så har jeg litt ting jeg har tenkt å få gjort nå når det ikke er skole. Pusse rust på bilen, få anlegget der til å virke, innstallere Windows7 på pc`en, oppgradere pc`en med RAM, lære meg litt mer HDR fotografering, kanskje lage 360 bilder. Også blir det klar så mye jobbing jeg kan få. Sånn er det å være student, har du ferie, så har du egentlig ikke ferie, for da jobber du for å tjene penger.

 

Du kan følge meg på twitter dersom det er interresant

2 kommentarer

Andrea Ellefsen

28.mai.2009 kl.19:42

koselig blogg :)

Thomas Hjertholm

28.mai.2009 kl.23:05

Engler og Demoner hadde ikke vært dumt;-)

Skriv en ny kommentar

hits