Knut duste storberget

Forhandlingene brøt i natt. Ikke overrasket når jeg leser og hører intervju med Storberget. Han sier de har strekt seg langt og gitt et historisk stort tilbud på 300 millioner, noe som tilsvarer en lønnsøkning på 40 000 til hver politimann. Hvis de ser det slik at de da har strukket seg veldig langt, kan de ikke ha vært særlig villig til å finne en løsning.

Grunnen til at politiet nå i det siste har gått til så drastiske tiltak som de har gjort, er jo fordi det har stått stille lenge, og at det nå ikke lenger var holdbart. Det at de da får den kompensasjonen som Storberget la fram i natt, er kanskje bare for å komme tilbake til nullnivå, når de har ligget langt på minus.

Når Storberget da sier at når de kommer med så mye midler på bordet, forventer å få noe igjen, i form av mer politi i gatene osv osv, det er bare for dumt, hvis de skulle fått det, måtte de fått noe mer, nå er de bare tilbake til nullpunktet slik at situasjonen slik den er i dag skal kunne rettferdiggjøres. Skjerpings Storberget og regjeringen. Politiet er så viktig at det må de satse litt på altså.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits