Vanskelig å få tid til trening

Nå i disse tider er det ikke så lett å få tid til den treningen jeg kunne tenkt meg. Om dagene er det skolen som tar all tid, og om kvelden er det enten dugnad, AK eller møte. Så da er det helgen igjen, og jeg har da fått gjort noe denne helgen. I går, lørdag, tok jeg en liten tur på spjeldsfjellet og i dag ble det en skikkelig sykkel tur på 3,7mil sammen med Kenneth og Reidun. De første 2-2,5 milene var ikke veldig hard, helt grei, men så siste del kjører Kenneth noe vilt på og jeg henger som et slips bak. Han kjører tilslutt helt fra meg og jeg prøver å fullføre med stil. Var skikkelig kjørt når jeg kom hjem, hev i meg en halv liter vann, og kjente jeg var svimmel. 


Med meg på denne turen har jeg for første gang iPhonen min med, og med Runkeeper innstallert på den. På den måten "tracker" den turen, og legger det inn i google maps, pluss at jeg får endel andre opplysninger også. Alt i alt ganske

4 kommentarer

Andreas

06.sep.2009 kl.15:46

Har motsatt problem...har tid til det. Jogger ca 2 ganger i uka, men en løype på 4km. :)

Torbjørn

06.sep.2009 kl.16:44

bra det... alt hjelper

Wenche

06.sep.2009 kl.19:29

Hmm, spreking ass! Jeg og har tid, men er ikke mye område her nei, enig Andreas. Sku vært det da! Finni noen gode ruter eller?

Torbjørn

06.sep.2009 kl.21:40

dersom du skal sykle har dere absolutt fine områder da. Vet ikke helt om dersom du skal jogge, men hvertfall for sykling. ;-)

Skriv en ny kommentar

hits