Home alone

Denne helgen er jeg alene hjemme. Jeg føler hele verden har dratt til julekonserten på BCC, og jeg er helt alene. Men jeg har ikke vært så mye hjemme alene når alt kommer til alt. For jeg jobber for det meste denne helgen. Fredag jobbet jeg 11-19, lørdag 13-2015 og i dag søndag skal jeg jobbe fra 1345-19. Og når jeg da er hjemme, trener jeg, planlegger litt Sør Afrika tur, spiller litt piano, ser film og spiser mye snop. Vi har medlemstilbud på candyking til 5,90, det er 45%rabatt fra ordinær pris, så jeg måtte jo kjøpe snop for ca 50kr, og det var endel.

Gleder meg til å høre fra de som var på konserten lørdag kveld, og samt å lese om den åpne gratiskonserten fra i kveld, søndag. Håper alt går bra der, og at folk får en fin opplevelse.

I går på lørdag var det litt action på jobb. Plutselig dukket det opp noen propalestinske demonstranter rett utenfor obs`en. De gikk med plakater på seg som sa noe om daddel okkupasjon eller noe. De gikk hvertfall rundt og delte ut flygerblad og oppfordret til å boikotte coop fordi vi tar inn dadler fra Israel. Dette liker jo seff ikke coop, og sjefen min var ivrig etter å få dem vekk. Vektere og politi kom, og de sto lenge og snakket frem og tilbake. Mens de snakker, så går hvertfall en av de demonstrantene frem og tilbake i kasseområde, der folk kommer ut når de har handlet, med disse plakatene på seg, og deler ut lapper. Da satt jeg i en kasse, og jeg kjente jeg var bare SÅÅÅÅ provosert. Hele prosessen tok kanskje 1 time eller noe, og jeg hadde vanskelig for å konse på jobben da. Bruste greit under overflaten.

Senere fikk jeg vite at de var utvist fra senteret i 2mnd, og blitt anmeldt for skadeverk på varene våre. For de hadde vært inne i butikken og klistret merkelapper over strekkoden på alle daddelkurvene våre.

Hadde det ikke vært for at jeg var på jobb og representerte coop, så hadde jeg snakket med de, og satt de på plass. Jeg ble veldig provosert personlig, men også profesjonelt sett, at de kan være så frekke og opptre på den måten. Fjuuuu.... Der fikk jeg ut litt av det. :-)

2 kommentarer

tommy

06.des.2009 kl.13:46

Konserten var helt fantastisk - håper de gir ut CD med alle sangene ...

Trong Nguyen.

07.des.2009 kl.22:31

Utrolig kul blogg, Torbjørn! :))

Skriv en ny kommentar

hits