Nytt år

Da er v inne i et nytt år, ja det er en stund siden, men jeg har ikke blogget siden da. Det har jo vært en språkdebatt om det skal hete tjueti eller totusenogti. Mitt bidrag til den debatten er at det seff må hete tjueti. Hvorfor forandre måten å si det på som vi har gjort i århundrer, eller lengre. Vi har jo sagt nittennittito for eksempel, og så videre med 1800 tallet og bakover. Man sier de fire tallene som to tall, ferdig arbeid. 

 

Nå er det en hektisk tid fremover. I Januar skal jeg prøve å jobbe mest mulig, slik at lønningen i februar blir størst mulig, for da drar vi til Sør Afrika, og da vil jeg være stinn. Samtidig er det mye dugnad, og jeg må prøve å få kontroll på hva jeg skal skrive bacheloroppgave om. Jeg har nå registrert meg på finn med cv, og så må jeg sjekke arbeidsmarkedet jevnlig. Og jeg har forresten i dag sendt to søknader avgårde. En til face2face og Kavli Norge.Jeg må bare gjøre en begynnelse og så krysser jeg seff det jeg har av fingre og tær. 

5 kommentarer

Trong Nguyen.

11.jan.2010 kl.14:31

det er så sant ! Jeg sier tjueti også. :)

Andreas

11.jan.2010 kl.15:08

Lykke til med jobb! :) Er i markedet selv å søker en jobb fram til sommerstid...må si at det er ikke lett, men står man på, dukker jobben opp;)

Hanne

12.jan.2010 kl.22:19

eg seie fortsatt 2009 eg xD

..gi meg 2-3 månder så kommer det seg sikkert..og då blir det i allefall 2010 enten på den eine eller andre måten ;p

Tommy

13.jan.2010 kl.10:37

Lykke til a Torbjørn.. hvordan gikk intervjuene?

Torbjørn

13.jan.2010 kl.20:22

Jeg droppet intervjuet på face2face jobben... Undersøkte litt mer, og det var veldig lite aktuelt. Men jeg fortsetter å søke.

Skriv en ny kommentar

hits